top of page
Αναζήτηση

35th Vartzakeios run 2023 / PEIRAIAS

Ναι , ναι είμασταν και σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα στον Πειραιά και περάσαμε υπέροχα παρόλο την βροχή. Είναι πάντα απόλαυση να τρέχεις στον Πειραιά και να απολαμβάνεις την θέα και την παραλιακή διαδρομη,


ΟΣύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά διοργάνωσε και φέτος, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τον 35ο ΒαρτζάκειοΑγώνα Δρόμου 13.500 μ. και 2.000 μ. (για παιδιά και μαθητές μέχρι 18 ετών), με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά. Ο αγώνας που φέρει το όνομα του μεγάλου Πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκη Χρήστου Βαρτζάκη, τίμησε φέτος τη μνήμη του Βαλκανιονίκη και Μαραθωνοδρόμου Γρηγόρη Λαμπράκη, για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τη δολοφονία του.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, ήταν τιμή και χαρά μας να συμμετέχουμε και με υγεία και δύναμη θα χαρούμε να ξαναδούμε όλους τους συναθλητές στην γραμμή εκκίνησης και στον Βαρτζάκειο Αγώνα δρόμου 2024!

9 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page