top of page
Αναζήτηση

Run The Lake 2023 - Vouliagmeni, GR

Για άλλη μια χρονιά βρεθήκαμε παραμονές Χριστουγέννων του 2023 στην πανέμορφη Βουλιαγμένη και με πολλές συμμετοχές "πιλότων" και "κυλίνδρων" συμμετείχαμε με πολύ χαρά και κέφι στον υπέροχο αυτό αγώνα με την μοναδική παραλιακή διαδρομή.


Στο ομορφότερο τοπόσημο της Βουλιαγμένης, σε ένα μνημείο της φύσης, οι συνδιοργανωτές Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ» έδωσαν με τους χιλιάδες δρομείς ραντεβού για τις 17 Δεκεμβρίου 2023, στην γραμμή εκκίνησης των διαδρομών.


Η ομορφιά της ακτογραμμής και των λόφων που περιβάλλουν την Βουλιαγμένη, η αγάπη για τον αθλητισμό και το τρέξιμο και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι το τρίπτυχο που καθιστούν το Run The Lake Vouliagmeni τον αγαπημένο αγώνα χιλιάδων δρομέων που έρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να δοκιμάσουν την αντοχή τους.


Η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει διαδρομές των 5χλμ, 10χλμ, 20χλμ καθώς και σκυταλοδρομία 20χλμ ενώ για τους μικρούς πρωταγωνιστές 1χλμ και 2χλμ. Επίσης αθλητές ΑΜΕΑ που μας εκπλήσσουν με τις επιδόσεις τους λαμβάνουν μέρος χωρίς κόστος καθώς η συμμετοχή αποτελεί τιμή για την διοργάνωση και πηγή έμπνευσης για όλους μας.


Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και θα είμαστε σίγουρα εκεί και το 2024!



8 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page