top of page
Αναζήτηση

Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού Τρέχουμε για τον αυτισμό 7 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων, διοργάνωσαν τον 8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί, λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια ημέρα αυτισμού που γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.


Η διοργάνωση που έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί από όλους, δημότες Παπάγου-Χολαργού αλλά και άλλων Δήμων, για τρίτη χρονιά ήταν αφιερωμένη στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και τη συμβολή στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.


Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Δρομείς Ελπίδας και πέραν της χαράς που νιώσαμε με την συμμετοχή μας, είμαστε και περήφανοι που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ευαισθητοποιούνται σε θέματα ειδικών αναγκών




Το βασικό γεγονός της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι αγώνες δρόμου αποστάσεων 5 και 10χλμ που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου 2024, με εκκίνηση στις 10:30 από το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λεωφ. Περικλέους) και σε ασφαλή διαδρομή που διαμορφώθηκε εντός του προαστίου.


Περάσαμε υπέροχα και σας καλούμε να δοκιμάσετε μαζί μας αυτή την χαρά όποτε το θέλετε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να είστε ο επόμενος "κύλινδρος" ή ο επόμενος "πιλότος"μας!

32 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page