top of page
Αναζήτηση

Οι "Δρομείς Ελπίδας" ξεκινούν προπονήσεις και σας καλούν



Οι “Δρομείς Ελπίδας” με δεδομένη πλέον την άρση αρκετών εκ των μέτρων, και πάντα με προσοχή και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα μια σειρά προπονήσεων, προκειμένου άπαντες να βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα αμα τη ενάρξει των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σε ημερομηνίες και ώρες, οι οποίες θα ανακοινώνονται εγκαίρως από την σελίδα μας στο facebook και θα είναι Τετάρτη & Σάββατο θα πραγματοποιούνται στοχευμένες προπονήσεις με σκοπό αφενός την ενδυνάμωση και ενίσχυση της φυσικής κατάστασης των κυλίνδρων μας και αφετέρου την εξοικείωση με το τρέξιμο με το αμαξίδιο (Joelette).

Οι εν λόγω προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα σε κεντρικά σημεία των βορείων ή νοτίων προαστίων, και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ και στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρώτη μας προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 και το σημείο συνάντησης θα είναι το Canal cafe που βρίσκεται στην άκρη του καναλιού προς Καλλιθέα (όχι στα τραπεζάκια που βρίσκονται μπροστά στις εισόδους Λυρικής και Βιβλιοθήκης).

Οι προπονήσεις είναι μια προσφορά του Συλλόγου “Δρομείς Ελπίδας” προς όλους εσάς που στηρίζετε το κοινό μας όραμα για έναν αθλητισμό χωρίς διακρίσεις.

69 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page